Activiteiten

Medewerking

Jaarlijks verleent het koor aan minimaal vier kerkdiensten medewerking. Kerkdiensten voornamelijk in Apeldoorn, maar het koor is ook bereid om buiten Apeldoorn medewerking te verlenen aan kerkdiensten.

Al enige jaren werkt het koor met veel plezier mee aan een benefietconcert, dat georganiseerd wordt door  Peter Overduin met zijn koren Choir4Hope en Inspire2liveChoir in de Grote Kerk van Apeldoorn.

Aan het begin van het seizoen wordt in de week voorafgaand aan de eerste repetitie-avond op de woensdagavond een gezellige avond georganiseerd. De ene keer bestaat deze uit een markt, waar leden van en aan elkaar spulletjes kunnen kopen en verkopen en een andere keer wordt er gezamenlijk gegeten en een activiteit gedaan.

Omdat het koor - tot haar grote spijt - al enige jaren geen uitnodiging heeft ontvangen voor een medewerking aan een kerstviering, organiseert de activiteitencommissie in de maand december een kerstbijeenkomst. 

Vanaf het seizoen 2017-2018 zal er op de eerste of tweede woensdag in januari een nieuwjaarsreceptie worden gehouden, waarvoor donateurs, oud-leden en leden worden uitgenodigd, en waarbij ook belangstellenden van harte welkom zijn. Tijdens deze bijeenkomst worden  o.a. de jubilarissen van het jaar daarvoor in het zonnetje gezet.